צילומי מנות אחרונות מהבוטיק של ארנו. הבוטיק מיוחד במינו ומגיש מאפים ומתוקים מיוחדים לצד בית קפה, חגיגה אמיתית לעין ולחיך והם הוגדרו לא פעם כהכי קרובים למעדניות הפייסטרי בחו’ל.
שם הבוטיק ארנו הוא הכינויו במשפחה של השף קונדיטור ערן שוורצברד, מיד אחרי הצבא למד ערן מגדנאות בב’יס תדמור ובמהלך השנים עבר השתלמויות בארץ ובחו’ל שכללו ביקורים במסעדות ובקונדיטוריות הטובות בעולם. את דרכו המקצועית החל כקונדיטור אצל ‘לבנה’ , עבד כשף אצל אהרוני במסעדת ‘תפוח זהב’, ב’רושפלד’ וב’ארקפה’. בנוסף לעבודתו ב’ארנו‘ מלמד ערן קורסי אפיה בבתי ספר שונים בארץ כגון : ‘אן’ ו ‘גרובשטיין’. ערן נטל חלק בכתיבת כמה ספרים ביניהם: ספר השוקולד בהוצאת ‘על השולחן’ , ובכתיבת מאמרים במגזיני אוכל. גם היום כשהוא בעל שני פטיסרי ממשיך ערן לנסוע להשתלמויות וללימודים בפאריז .הגישה של ערן מתבססת על ניסיון עשיר וידע מקצועי מעמיק, פתיחות וסקרנות לרעיונות חדשים ושאיפה לחדש ולהפתיע, הכל מתוך אהבה אמיתית לאוכל משובח (שלושת אחיו הם שפים והם גדלו בבית שאכלו בו מילדות אוכל גורמה) ונטייה טבעית ‘לעשות טוב לאנשים’.
פוסט זה נכתב בעזרת מידע מאתר YOFI
מעצב גרפי: גדי צדר Gadi Zeder
לקוח: ERNO
צילום סטודיו רייס