האתגר היה להראות בצילומים עם דוגמנים וארוחות מוכנות את היתרונות של “פרי מבורך” מבית יכין, בהכנה מהירה של ארוחה טעימה ובכך לעזור להעביר את המסר שבקופירייטינג “פתחתי קופסה – תקתקתי ארוחה”
קרדיטים לאנשים הנפלאים שעשו את העבודה
לקוח: פרי מבורך יכין
מנהל שיווק: פיני גורביץ ליכין, פרי מבורך
משרד פרסום: אפיקים
סמנכ”ל לקוחות: משה דץ
תקציבאי יהודה אדלר
ניהול קמפיין: אביטל יזדי
מנהל קריאיטיב: עמיחי עשהאל
ארט דירקטור: רז שלו
קופירייטר: יוסי סבג
סטייליסטית מזון : נועה קנרק
צלם משנה: איתי רייס
צלם: מנחם רייס